Goud inkoop, zilver inkoop en platina inkoop voor de hoogste prijs

Wij zijn een onderdeel van Maxgoud bekend van TV en Radio !! Als beste goudinkoper !!

Niet alleen met uw goud, maar ook met uw zilver en platina , merktassen en luxury items zoals merktassen en kunt u bij ons terecht voor de beste prijs. U bent welkom met al uw edelmetalen, of die nou kapot zijn of niet. En u wordt direct contant of anders per bankoverboeking, als u daar de voorkeur aan geeft, uitbetaald. Uiteraard hanteren wij de hoogstegoudkoers. Wij hebben jarenlange ervaring en werken zeer discreet zijn een echt oud hollands famillie bedrijf . Wij werken met en zonder afspraak dus u kunt ieder moment bij ons binnenlopen.

Het Hoogste Goudprijs Principe
Van al het ingekochte goud maken onze goudsmeden na smelting in onze eigen atelier vervaardigen wij  de meest prachtige juwelen of goudbaren . Daarom krijgen wij ook de beste prijs voor onze goud verkoop en kunnen wij deze hoge goudprijs ook aan u betalen. Bij Diamant Centrum Rotterdam haalt u het maximale uit uw goud. Kom dus langs met uw oud goud, sloop goud en oude sieraden. Wij zijn ook geinteresseerd in het opkopen van sieraden die helemaal niet oud zijn, maar die u niet meer draagt. Al deze sieraden zijn te verwisselen voor geld. Ook uw gouden tanden en kiezen kunt u aan ons verkopen voor de hoogste goudprijs.

Bij Diamant Centrum Rotterdam hanteren wij Het Hoogste Goudprijs Principe! Hoe beter wij ons werk doen, hoe meer wij verdienen aan de verkoop van onze juwelen, hoe meer wij u kunnen betalen per gram goud. Onze bekwame 

en ervaren goudsmeden maken dermate mooie en waardevolle juwelen die wij voor de beste prijs kunnen verkopen. Gevolg: U krijgt ook de beste prijs voor uw goud! Nog niet overtuigd dat wij de beste goudinkoper zijn?


Lees meer over onze diamanten inkoop


Lees meer over onze MERKTASSEN inkoop